Det siger kunderne

“Jesper er super inspirerende og har en anderledes og brugbar tilgang til salg der virker fantastisk.”
Pernille Sams – Liebhaver ejendomsmægler

“Jesper var verdensklasse og vi slog vores rekord ugen efter”
TRYG Forsikring

Uffe Buchard – Ejer af Greenaabuchard

Kenneth Luciano – Ejer og stifter af Baresso

“Jespers foredrag om kropssprog og motivation vakte stor begejstring på ”Proceslederuddannelsen Årsdag”. Det var underholdende, brugbart og spændende – og interaktivt, som procesledere kan lide det. Vi blev mødt i øjenhøjde – og havde med Jesper den bedste finale på en allerede god dag. Kan varmt anbefale Jesper.”
Michael Olsen – Direktør i Betterways Lederuddannelse

”Tusind tak til Jesper Bergstrøm for et inspirerende og lærerigt foredrag, om kropssprog og networking, ved bankens erhvervs netværksmøde på Innovationsfabrikken i Kolding. Et foredrag alle kan have gavn af både privat og erhvervsmæssigt.”
Jan Andersen – Filialdirektør Arbejdernes Landsbank i Kolding

EDC – Direktør

Charlotte Guineau – Ejer og stifter af Rice A/S

”Tak for sidst og tak for en god dag for alle os som deltog i dagen. Det var dejligt at opleve at alle i flokken syntes det havde været en meget interessant dag. Du forstod at få alle med i kredsen uden undtagelse, og det foregik på en ligefrem, praktisk og let forståelig måde. Begreberne blev omsat til simple ting, som det er let at tage med i hverdagen.

Allerede i dag har jeg selv flere gange brugt teknikkerne. hvilket jo også er et bevis for at vi ikke skal filosofere ret meget over det budskab vi modtog i går. Det er ikke ret tit man oplever teoretisk velfunderede personer formå at omsætte det til brugbar praktik forklaret letforståeligt, men alligevel evidensbaseret.”

Jørgen Andersen – Salgschef Miele

”Herfra vil jeg meget gerne udtrykke en stor respekt for din måde, at facilitere vores teambuilding aften – ikke mindst i din fantastiske måde, at inddrage de udfordringer, som vi står i lige nu.

Tilbagemeldingerne fra kollegaerne går rigtig meget på, at du har givet dem en AHA oplevelse og at din personlige måde, at tale til os i øjenhøjde, virker super inspirerende i processen gennem de forskellige modeller, som du gennemgik med os. Samtidig med at du fremstår fagligt kompetent, giver dette alt i alt en super fantastisk oplevelse, som indtil videre har givet en fælles reference ramme, som vi alle referere til i hverdagen.

Dejligt lavpraktisk og meget brugbart.”

Lars Alsøe, Filialdirektør AL Bank

Berendsen – Salgschef

Anne Marie Ravn – Nordic HR Leader at IBM Technology Services

Glenn Nørgaard – Salgsdirektør

Testimonials

Nogle af dem Jesper har hjulpet

Få første kapitel af min bog

Få første kapitel af min bog Smil Dig Glad – helt gratis, og tilmeld dig samtidig min nyhedsmail.