Smil dig glad

Sådan får du en mere positiv og succesfuld hverdag ved at blive bevidst om dit kropssprog.

“Smil dig glad” er en indføring i alle de fordele, der ligger skjult i at mestre kropssproget. Bogen er skrevet af Jesper Bergstrøm, der er ekspert i kropssprog.

Vi mennesker kommunikerer på mange flere måder end vores talte sprog. Kroppen er vores stærkeste redskab for at skabe indflydelse indad og udad. F.eks. er det bevist, at man kan blive glad af at smile. Med udgangspunkt i en lang række oplysende eksempler, viser Bergstrøm, hvordan kontrol over kroopen kan ændre din indre tilstand og folks meninger om dig.

“Smil dig glad” er en uvurderlig guide til, hvordan din krop er nøglen til et bedre socialt- og privatliv.

Køb bogen her

Få første kapitel af min bog

Få første kapitel af min bog Smil Dig Glad – helt gratis, og tilmeld dig samtidig min nyhedsmail.

Få første kapitel af min bog

Få første kapitel af min bog Smil Dig Glad – helt gratis, og tilmeld dig samtidig min nyhedsmail.