Kursus i præsentationsteknik

Kursus i præsentationsteknik for mindre virksomheder og konsulentbureauer. Jesper arbejder aktivt med jeres kropssprog og giver jer værktøjerne til at forbedre virksomhedens salg og medarbejdernes evne til at præsentere jeres produkter.

Jespers stil er ærlig, dybdegående og fremtidsorienteret. Han hjælper jer fra tanke til handling og giver jer værktøjerne til at bryde igennem de mentale blokeringer, så der sker faktiske og permanente adfærdsændringer. Han går op i at udfordre jer til at blive bedre, og han går langt for at sikre at I når jeres mål.

Et forløb med Jesper Bergstrøm, vil hjælpe jer til at blive bedre til præsentationsteknikker og salgspræsentation generelt.

Bliv bedre til salg

Mange successfulde virksomheder vil rigtig gerne dygtiggøre sig på forskellige områder for at holde sig på toppen, og det er super vigtigt. Man kan nogle gange komme til et sted hvor man mister motivationen og gejsten, og så kommer forretningen til at kunne mærkes af, og man kan blive overhalet indenom.  Man må hele tiden udvikle sig og blive bedre. Er man ikke under udvikling er man under afvikling.

“Det er en videnskab at blive god til at præsentere. Jeg har brugt rigtig mange år af mit liv på at holde foredrag, og jeg træner selv hele tiden for at dygtiggøre mig og holde mig skarp. Jeg træner mine præsentationer, træner min historie, træner mit kropssprog, hvordan jeg bevæger mig på scenen og hvordan jeg connecter med de deltagere der sidder dernede, hvordan mit personlige udtryk i det hele taget tager sig ud. Det tror jeg er super vigtigt for hele tiden at holde sig skarp.” Jesper Bergstrøm

Præsentationsteknik som individuel coaching

Står du overfor en særlig opgave, der kræver at du præsterer dit ypperste, skal du til samtale på drømmejobbet, eller vil du bare gerne forbedre dine evner generelt til at præsentere dig selv og dine produkter, så ved Jesper hvad der skal til. Han går op i at udfordre dig til at blive bedre, og han går langt for at sikre, at du når dine mål. Jespers coachingstil er ærlig, dybdegående og fremtidsorienteret. Han er særligt dygtig til at hjælpe dig fra tanke til handling og kan i øvrigt give dig værktøjerne til at bryde igennem dine mentale blokeringer, så der sker faktiske og permanente adfærdsændringer.

Få første kapitel af min bog

Få første kapitel af min bog Smil Dig Glad – helt gratis, og tilmeld dig samtidig min nyhedsmail.