Foredrag & peptalks

Jespers foredrag og peptalks er en kombination af ekspertise, underholdning og praktiske øvelser. Formålet er at skabe et bæredygtigt arbejdsmiljø og ultimativt de bedste resultater
for virksomheden og medarbejderne.

Jespers kernefokus er den sunde kommunikationskultur, som danner fundamentet for stærke relationer og arbejdsglæde. Et sådant fundament former motiverede medarbejdere med overskud til ansvar og nye udfordringer – motiverede medarbejdere er resultatskabende medarbejdere.

Gennem en uformel, humoristisk og aktiverende foredragsstil bliver deltagerne inkluderet på deres niveau og modtager desuden en række konkrete, brugbare redskaber. Vidste du, at mennesker husker betydeligt mere når de selv tager del undervisningen?

En vinders kropssprog

En vinders kropssprog er deltagernes vej til en dybere forståelse for mennesker og de signaler de modtager og sender. Foredraget tager udgangspunkt i Jespers passion og ekspertise i nonverbal kommunikation – foredragsstilen er afslappet, humoristisk og praktisk.

 
Som deltager lærer du at ændre dit mentale udgangspunkt fra negativt til positivt og at bringe dine bedste egenskaber til livs på et splitsekund. Du lærer at læse andres kropssprog og sende positive signaler til kunder, medarbejdere og kolleger.

Vidste du, at andre danner deres førstehåndsindtryk af dig på mindre end 10 sekunder?

Til foredraget får du praktisk information om, hvordan du efterlader et fantastisk førstehåndsindtryk og opbygger tillid mellem dig selv og andre med henblik på at skabe stærke og frugtbare relationer.

Formålet er at give deltagerne enkle værktøjer til at præstere på topniveau og skabe motivation og glæde for sig selv såvel som andre.

Udbytte af foredrag

  • Forståelse for eget og andres kropssprog (og hvordan du kan bruge det til din fordel)
  • Metoder til blive opfattet troværdig og selvsikker af andre
  • Motivation og energi (og viden om hvordan man skaber dem)
  • Konkrete redskaber til toppræstation i alle situationer
Take action

Arbejdsglæde & motivation

Arbejdsglæde & motivation er en peptalk for inspirationssøgende mennesker med høje ambitioner for deres arbejdsplads.
Formålet er at knække uvaner som undskyldninger og brok erstatte dem med værdiskabende aktiviteter, der hjælper menneskerne på arbejdspladsen til at blive gladere, mere produktive medarbejdere.

Jesper instruerer deltagerne i hvordan man fremkalder motivation, energi og glæde gennem enkle teknikker, som kan bruges i enhver situation – professionelt såvel som personligt. Gennem praktiske (og sjove!) øvelser, demonstreres det nøjagtigt hvordan implementeringen af disse teknikker ser ud, hvilket efterlader deltagerne forberedte og parate til at gå i gang. Deltagerne modtager i øvrigt en række værktøjer, som gør dem i stand til at håndtere udfordringer, nedture og stress på en konstruktiv måde. Ifølge forskning har organisationer med en positiv grundtone langt større chancer for succes, sammenlignet med organisationer uden.

Arbejdsglæde & motivation kan fungere som grundstenen for at oprette et sundere arbejdsmiljø, der tillader medarbejderne at tænke selvstændigt og arbejde effektivt med deres målsætninger i alle henseender.

Der findes også en workshop, arbejdsglæde & positivitet, som dækker emnerne på et dybere niveau.

Udbytte af Peptalk

  • Enkle teknikker til skabe motivation, energi og arbejdsglæde i hverdagen
  • Et spark bagi og inspiration til at gøre op med uvanerne
  • Redskaber til at blive mere effektiv og produktiv og derigennem skabe bedre resultater
  • Indsigt i hvordan man effektivt kan modvirke stress og negative tanker
  • Forståelse for hvordan man kan skabe positiv energi og løfte hinanden på arbejdspladsen
Take Action
Gratis

Få første kapitel af min bog

Tilmeld dig her og få adgang til en masse inspiration og effektive værktøjer, du kan bruge med det samme i din hverdag og modtag samtidig første kapitel af min bog – gratis.